Çerez Politikası

Bio Minerals NV (bundan böyle "Bio Minerals", "biz", "bize", "bizim" olarak anılacaktır), gizliliğinizi (bundan böyle "siz", "sizin" olarak anılacaktır) korumayı ve saygı göstermeyi taahhüt eder. 

Bu nedenle, Bio Minerals, müşterilerinin, potansiyel müşterilerinin, ortaklarının, tedarikçilerinin, kullanıcılarının/ziyaretçilerinin özellikle çerezler, etiketler, izleyiciler (genel olarak "çerezler") aracılığıyla toplanan kişisel verilerini ("veriler") korur ve bunları azami özenle ele alır.

Çerez Politikamız ("Politika") https://www.biosi.beauty/us-en/privacy-policy/ adresindeki Gizlilik Politikamızın bir parçasını oluşturmaktadır. Lütfen dikkatlice okuyunuz.

Bizi ziyaret etmeye karar verdiğiniz için teşekkür eder, https://www.biosil.beauty/us-en/ web sitemizi ("Web Sitesi") ziyaretinizden keyif almanızı dileriz.

1. Veri denetleyicisinin kimliği 

Kişisel verilerinizin denetleyicisi, Belçika yasalarına göre kurulmuş ve 0451.906.964 numarasıyla kayıtlı bir şirket olan Bio Minerals NV, Zenderstraat 12, 9070 Destelbergen Belçika'dır. 

Üçüncü taraf çerezlerin kullanılması durumunda diğer veri denetleyicileri de müdahale edebilir. Daha fazla bilgi için bkz. bölüm 3.

Politikamızla veya genel olarak verilerinizi nasıl işlediğimizle ilgili herhangi bir sorunuz veya talebiniz varsa lütfen bölüm 7 aracılığıyla bizimle iletişime geçin.

2. Çerezler hakkında

Çerezler, Web Sitemizi ziyaret ettiğinizde cihazınıza kaydedilen küçük metin dosyalarıdır. Web sitemizi kullanımınız hakkında bilgi içerebilir veya bir sonraki ziyaretinizde sizi ve cihazınızı tanıyabilmemizi sağlar.

Çerezlerimizi (tümünü) kabul etmek zorunda değilsiniz. Bununla birlikte, çerezlerimizden bazılarını kabul etmez veya silerseniz Web Sitemizin belirli özelliklerinden ve/veya kullanıcı deneyiminden tam olarak yararlanamayacağınızı bilmelisiniz. Çerezlerin nasıl devre dışı bırakılacağı ve/veya silineceği hakkında daha fazla bilgi aşağıdaki 5. bölümde bulunabilir.

3. Ne tür çerezler kullanıyoruz? 

3.1 Genel bilgiler

Aşağıda, Web Sitemizde kullandığımız farklı çerez türlerinin bir listesi yer almaktadır: [To be validated by the customer - the nomenclature should be reflected in section 3.2 below].

A. Kesinlikle gerekli çerezler - bu çerezler web sitemizin işleyişi için gereklidir ve web sitemizde gezinmenizi ve işlevlerini kullanmanızı sağlar. Bunlar zorunludur;

B. Analiz/performans çerezleri - bu çerezler, en sık hangi sayfaları/işlevleri ziyaret ettiğiniz gibi web sitemizi kullanma şekliniz hakkında bilgi toplar. Bu çerezler, web sitemizin işleyişini iyileştirmemizi sağlar. Toplanan tüm bilgiler bir araya getirilmiştir. Bu çerezleri kabul etmezseniz web sitemizi ziyaretinizden haberdar olmayacağız;

Web sitemizdeki çerezler ya bizim tarafımızdan yerleştirilir ya da üçüncü taraflarca bırakılır. Üçüncü taraf çerezleri kullanarak bu bilgileri ortaklarımızla paylaşmamız gerçekten mümkündür. Bu bilgiler, bu ortaklar tarafından özellikle çevrimiçi reklamcılık amacıyla, bir reklam kampanyasının etkinliğini ölçmek için, analitik işlevler için veya sosyal medya platformlarının entegrasyonu için kullanılacaktır. Ayrıca, web sitemizi kullandığınızda, üçüncü tarafın bize web sitemizin işleyişini optimize etmemizi sağlayan bir hizmet (örneğin bir ürünün satın alınması) sunmasını sağlamak için doğrudan üçüncü taraflarca da yerleştirilebilir. Bu bilgi her zaman aşağıda bölüm 3.2'de "çerez sahibi" başlığı altında belirtilecektir.

3.2 Web Sitelerimizde kullanılan çerezlerin listesi

A. Kesinlikle gerekli çerezler

B. Analiz/performans çerezleri

Aşağıda, Web sitemizde kullanılan çerezlerin ayrıntılı bir listesini, amaçlarını, türlerini ve kökenlerini bulacaksınız: 

Google Inc. şirketinin bu bilgileri (çerezler ve IP adresi) toplamasını ve kullanmasını https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fr adresinde bulunan Google Analytics devre dışı bırakma tarayıcı eklentisini indirip yükleyerek engelleyebilirsiniz. 

C. İşlevsellik çerezleri

Dil seçimi

  • Amaç: Bu çerez, web sitesi boyunca kullanıcının dil seçimini kaydetmek için kullanılır. Web sitesine ilk girdiğinizde oluşturulur ve ziyaret dilini değiştirmek için dil seçimini ziyaret ettiğinizde güncellenir;
  • Çerez sahibi: [Insert];
  • Bilgi: Bu çerezde yer alan bilgiler bilgisayarınızı terk etmeyecektir;
  • İşleme faaliyetinin yasal dayanağı: meşru menfaat (GDPR Madde 6(1)(f));
  • Çalışma süresi: Eklenecek
  • D. Reklam/pazarlama çerezleri

    İzleme pikselleri

  • Amaç: Bu pikseller, pazarlama kampanyalarının performansı hakkında bilgi toplamak için kullanılır. Ziyaretçilerimizin profilini (demografik özellikler, ilgi alanları vb.) daha iyi anlamamızı sağlarlar. Ayrıca, bu bilgileri raporlar oluşturmak ve reklamlarımızın hedef kitlesini iyileştirmemize yardımcı olmak için kullanıyoruz;
  • Çerez sahibi: Üçüncü taraflar (örn. [Insert] Facebook, Twitter vb.);
  • Bilgi: Pikseller, ziyaretçi sayısı, Web Sitemize geliş şekilleri, ziyaret ettikleri sayfalar ve gerçekleştirilen eylemler (bülten abonelik kaydı vb.) dahil olmak üzere anonim olarak bilgi toplar;
  • İşlemenin yasal dayanağı: rıza (GDPR Madde 6(1)(a));
  • Çalışma süresi: Eklenecek
  • 4. Çerezleri yapılandırma ve silme ayarları 

    Çerezleri yapılandırmanın ve yönetmenin birkaç yolu vardır. Tarayıcı ayarlarınızı kullanarak Bio Minerals çerezlerini veya üçüncü taraf çerezlerini devre dışı bırakabilir veya çerez tercihlerinizi yönetmek (kabul etmek/reddetmek) için çerez ayarları aracımızı kullanabilirsiniz.

    4.1 Çerez ayarları bir tarayıcıdan diğerine değişebilir. 

  • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fr;
  • Internet Explorer : https://support.microsoft.com/fr-fr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies et https://support.microsoft.com/fr-be/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-11-win-7 ;
  • Mozilla Firefox : https://support.mozilla.org/fr/kb/activer-desactiver-cookies-preferences?redirectlocale=en-US&redirectslug=Enabling+and+disabling+cookies et https://support.mozilla.org/fr/kb/effacer-les-cookies-pour-supprimer-les-information ;
  • 4.2 Çerezleri ayarlama aracı

    Ayrıca, çerez yönetim aracımızı kullanarak Bio Minerals'e bırakılan çerezler için verdiğiniz izni devre dışı bırakabilir ve geri çekebilirsiniz. Çerezin cihazınızda kalacağı süre, ilgili çerezin yukarıda 3. bölümde açıklandığı gibi geçerli olduğu süreye bağlı olacaktır. 

    5. Sizin haklarınız

    Hakkınızda tuttuğumuz verilerle ilgili belirli haklara sahipsiniz. 

    Kullanabileceğiniz haklar şunlardır: bilgilendirilme, erişim, düzeltme, itiraz, taşınabilirlik, silme ("unutma hakkı"), işlemenin sınırlandırılması ve onayınızı geri çekme hakkı (ikinci hak için yukarıdaki bölüm 4.2'ye bakın). 

    Profil oluşturma dahil olmak üzere otomatik karar vermenin varlığı ve varsa bunun temelinde yatan mantıkla ilgili yararlı bilgilerin yanı sıra bu işlemenin sizin için önemi ve beklenen sonuçları ile ilgili olarak Bio Minerals, toplanan kişisel verilere dayalı otomatik karar verme işlemi yapılmadığını onaylamaktadır. 

    Tüm bu haklar ayrıca [] of our Privacy Policy [Insert link]adresi eklenecektir] bölümünde ayrıntılı olarak açıklanmaktadır. Talebinizi mümkün olan en kısa sürede ve her zaman GDPR'de belirtilen süre sınırları içinde yerine getirmeye çalışacağız.

    Bio Minerals'in kişisel verilerinizi işleme biçimiyle ilgili haklarınız veya şikayetleriniz hakkında herhangi bir sorunuz varsa lütfen bunları bu Politikanın 8. Bölümü aracılığıyla bize önceden iletin. Her zaman ilgili düzenleyici makama şikayette bulunma hakkına sahipsiniz. Belçika için bu adres: Veri Koruma Kurumu, Rue de la Presse 35, 1000 Brüksel, Belçika, +32 (0)2 274 48 00, contact(at)apd-gba.be.

    6. Toplanan verilerin saklanma süresi 

    Çeşitli çerezler aracılığıyla toplanan verilerin saklanma süresi, çerezin Bio Minerals tarafından mı yoksa üçüncü taraflarca mı yerleştirildiğine bağlı olarak değişebilir. Üçüncü taraf çerezlerinin saklama süresinden sorumlu değiliz.

    Bio Minerals tarafından toplanan verileriniz, bu Politikada belirtilen amaçlar için kesinlikle gerekli olan sürenin ötesinde ve her durumda en fazla yirmi beş (25) aydan fazla saklanmayacaktır. Bunun ötesinde, yasal veya mevzuattan kaynaklı bir ihtiyaç gereği daha uzun saklama süresine izin verilmedikçe veya böyle bir süre şart koşulmadıkça veya bireylerin "yeniden tanınmasını" imkansız hale getirmek için verilerin anonimleştirilmesi işlemine tabi tutulmadıkça, saklama süreleri sona erdiğinde silinecektir. Artık kişisel veri olmaktan çıkan bu anonimleştirilmiş veriler böylece serbestçe saklanabilir ve özellikle istatistiklerin üretilmesiyle iyileştirilebilir.

    7. Politikamızın Güncellenmesi 

    Tüm çerezleri kabul ederek ve/veya onay yönetimi platformumuzda tercihlerinizi yöneterek, bu Politikanın şartlarını okuduğunuzu ve çerezleri yukarıda belirtildiği şekilde kullanmamızı kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz (aksi açıkça belirtilmedikçe).

    Bu Politikayı zaman zaman değiştirebiliriz. Gelecekte Politikamızda yapacağımız her türlü değişiklik bu sayfada yayınlanacaktır. Bu Politikadaki güncellemeler veya değişiklikler için lütfen bu sayfayı sık sık kontrol edin. Politikada yapılan değişikliklerin yayınlanmasının ardından bu Web Sitesini kullanmaya devam etmeniz bu değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelecektir.  Bu Politika en son 28 Ocak 2020 tarihinde güncellenmiştir.

    8. Bizimle nasıl iletişime geçebilirsiniz? 

    Bu Politika ile ilgili herhangi bir sorunuz veya yorumunuz varsa bunları yazılı olarak aşağıdaki e-posta adresine gönderebilirsiniz: [email protected].com

    icon/close